Cursisten Duits

Een cursus Duits in je bedrijf?

Een cursus Duits organiseren in de meeting room van je bedrijf? Het is op korte termijn mogelijk. Ik bied oplossingen op jouw maat. Een cursus van enkele gespreide uren om magazijniers via korte zinnen communicatief te maken met chauffeurs, of een intensieve cursus van enkele maanden, of… . Het is allemaal bespreekbaar.

Cursisten Duits

Korte cursus Duits

Soms ontstaan er tussen bijvoorbeeld leveranciers en ontvangers van goederen misverstanden in communicatie die gevolgen kunnen hebben: een verkeerde levering of afmetingen, de goederen worden niet correct afgeleverd, … Of er ontstaat frustratie en tijdverlies omdat er tijdens de levering een heel moeizame communicatie plaatsheeft. Dit komt een vlotte manier van werken niet ten goede en zorgt ook voor financieel verlies.

Dit kan worden vermeden. In een korte cursus Duits kan ik je werknemers vertrouwd maken met de standaardzinnen die telkens terugkomen op de werkvloer. In eerste instantie zal ik me zelf op de werkvloer begeven om te kunnen vaststellen met welke zinnetjes jouw werknemers aan de slag kunnen. Op basis daarvan bereid ik op maat een lessenreeks voor. Een betere communicatie zal zorgen voor verbinding, efficiënter werken en uiteindelijk betere en duurzamere relaties.

Een korte cursus Duits kan dus inspelen op doelgerichte en snelle communicatie, zonder tierlantijntjes. Snel resultaat dus!

Intensieve cursus

Heb je een uitstekend sales team of sales manager die wel op Duitsland wil werken, maar de de taal voorlopig nog onvoldoende beheerst? Binnen enkele maanden kan dit probleem opgelost zijn, zonder dat jij als werkgever iemand extra moet aanwerven. Dankzij de intensieve cursus kunnen we samen toewerken naar concrete doelen zoals een vlotte spreekvaardigheid in het Duits.

Eerst zullen we een soort placement test doen om te kijken wat het niveau is van waaruit we kunnen werken. Daarna frissen we de basiskennis helemaal van 0 op maar we beginnen ook meteen met spreken: Hoe voer ik een kennismakingsgesprek in het Duits? Hoe stel ik mezelf en mijn bedrijf voor? Hoe vertel ik iets over mezelf? Hoe bestel ik iets tijdens een business lunch? Hoe onderhandel ik? Hoe gebruik ik de typische woordenschat van mijn product in het Duits? En zo veel meer…

Tussen de sessies door is er ook mogelijkheid tot begeleiding vanop afstand, om een maximale winst te kunnen boeken op de kortst mogelijke termijn.

Een keer de cursus is afgerond en de cursist voldoende zelfvertrouwen heeft opgebouwd om zelfstandig te communiceren, zullen de skills alleen nog maar crescendo gaan. Dat is ook het mooie aan Duits: het begin is lastig, maar eens je daar voorbij bent ontdek je een nieuwe wereld en wordt het echt leuk!

Het respect dat je terugkrijgt van je klanten omdat jij WEL de inspanning levert om in hun taal te spreken: daar doe je het toch voor. Ook al zal het soms nog moeilijk zijn, de mensen zullen je helpen en je zal elke dag complimentjes in ontvangst kunnen nemen. Met mij ging het net zo.

 

Resultaat = Klantentevredenheid

Samen kunnen we aan een mooi project werken om jouw business te versterken. Een betere communicatie betekent sneller en efficiënter werken. Meer winst maken dus ook. Bovendien zullen de skills die worden verworven tijdens de cursus Duits er zijn voor het leven. Je investeert dus in je eigen mensen. Enorm veel waarde dus, voor een relatief kleine investering.

Waarom voor mij kiezen? Ik werk alleen en zelfstandig, zonder tussenpersonen of via één of ander bureau. Een persoonlijke aanpak staat voorop. Voor mij komen klantentevredenheid en service op de eerste plaats. Onderneem dus actie, dan spreken we elkaar snel.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *