"Meine Studenten sollen nicht nur lernen, sondern auch Spaβ haben."

"Mijn cursisten moeten niet enkel leren, maar ook plezier hebben."

OVER MIJ

Mijn naam is Michaël De Mil en ik ben afkomstig uit Erpe-Mere, Oost-Vlaanderen. Ik ben de oprichter van de website taalcoach Duits. Na mijn humaniora heb ik Germaanse Talen gestudeerd aan de Universiteit Gent: Duits en Engels. Mijn passie voor de Duitse taal werd in het middelbaar aangewakkerd. Mijn kennis en vaardigheden bouwde ik jaar na jaar verder uit, in het onderwijs én in het bedrijfsleven. Mijn hoofdberoep is nog steeds leraar Duits en Engels, aan het Sint-Donatusinstituut te Merchtem. Daarnaast stel ik mijn ervaring graag beschikbaar als taalcoach Duits.

 Naast mijn passie voor taal geniet ik van rust in de natuur en ben ik erg sportief. Vroeger was ik voetballer maar nu fiets of tennis ik regelmatig. Ik ben ook oranje gordel in jiu jitsu.

BEDRIJFSERVARING

Gedurende meer dan twee jaar deed ik ervaring op in customer service. Steeds had ik naast de Nederlandse of Engelse ook de Duitstalige markt in mijn portefeuille: Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. De DACH-Landen ook wel eens genoemd. Dagelijks contact met Duitse partners of klanten leerde mij de finesses van de markt kennen. De werkcultuur ook. Ik deed in het Duits prijsonderhandelingen, dossieropvolging, meetings, klantenbezoeken, … . Ik prijs me gelukkig hiervoor en ben de bedrijven waar ik werkzaam was heel dankbaar. Als taalcoach Duits kan ik mijn ervaring gebruiken om jou te helpen.

LERAAR DUITS

Lesgeven behoort ondertussen al meer dan 10 jaar tot mijn dagelijkse activiteit. Dankzij mijn ervaring weet ik heel goed welke fouten de lerende zal maken, waardoor ik kan anticiperen. Verschillende methodes heb ik kunnen testen in de praktijk. In de loop der jaren is mijn stijl nog meer geëvolueerd naar het interactieve. Dankzij o.a. een interessante nascholing heb ik me gespecialiseerd in activerende en entertainende spelvormen. 

CONTACTEER MIJ