MIDDELBAAR

Is Duits voorlopig nog een struikelblok of is het moeilijk om de helft te halen? Geen nood. Ik heb 10 jaar ervaring als leerkracht en breng je zo weer bij het peloton of zelfs de kopgroep!

HOGESCHOOL / UNIVERSITEIT

Heb je Duits als hoofd- of bijvak in hogere studies? Voorkomen dat je slaagkansen in het gedrang komen? Ik heb de ervaring en zet je hierbij op de goede weg.

JE ACHTERSTAND ZO WEGGEWERKT!

Problemen met simpele zinnetjes?

We drillen spelenderwijs de basiswerkwoorden van de types ‘haben, sein, werden, wohnen, arbeiten, fahren, sprechen, lesen’ zodat je hier nooit meer punten verliest.

Je kent te weinig woordjes en je weet niet welke belangrijk zijn?

Voor elk onderwijsniveau weet ik welke woorden moeten gekend zijn. In spelvorm drillen we de voornaamste woordenschat zodat je nooit meer met je mond vol tanden hoeft te staan!

Je kent wel enkele basisdingen, maar je mist de vlotheid?

Onze communicatie zal 100 pct. in het Duits verlopen zodat je er letterlijk in wordt gegooid. Spreken rond thema’s wordt afgewisseld met klassiekere oefeningen. In enkele weken maak je al vlot zinnen!

Van Duits ken je werkelijk 0,0?

We starten op vanaf 0: jezelf voorstellen, de vraagwoordjes, de getallen, het uur lezen, je familie beschrijven, … Je begint van 0 maar boekt enorme vooruitgang!

Je studeert Duits op een hoger niveau?

Die moeilijkheden die jij nu meemaakt, heb ik ook ondervonden. Literatuurstudie, essays schrijven, of zakelijk Duits… Laat je begeleiden door een professional en zet reuzenstappen vooruit.